Prijzen

Hoogrendementsketel prijs – HR ketels prijzen

Hoogrendementsketels - HR Top Ketels Prijs PrijzenDe prijs van een hoogrendementsketel is een belangrijk maar eveneens een relatief gegeven. Zeker als je de aankoopprijs nadien vergelijkt met het rendement van een hoogrendementsketel met een traditionele verwarmingsketel.

De hoogrendementsketel prijs is bij aanschaf misschien hoger, maar deze meerprijs verdien je al snel terug zodra de hoog rendement ketel in werking treedt. Kiezen voor een hoogrendementsketel is daarom steeds de verstandigste keuze!

» De prijzen van HR-top & HR+ ketels

De prijzen van HR ketels zijn, zoals reeds aangegeven, enkel doorslaggevend bij de aankoop. Wees daarom verstandig, een traditionele ketel verliest immers veel geproduceerde warmte via de schoorsteen.

Het hoeft daarom ook niet te verbazen dat hoogrendementsketels vandaag de dag als de nieuwe norm gelden. Het sterk gereduceerde verbruik en de zeer efficiënte manier van verbranding zijn uiterst bepalend en brengen u op termijn veel geld op! (U kan ook genieten van premies. (Zie www.eandis.be voor meer info)

De prijs van een hoogrendementsketel of HR+ ketel + boiler situeert zich doorgaans gemiddeld tussen de 4.200 en 5.700 EUR. Voor een HR ketel van het type HR TOP + boiler is dat 4.700 tot 9.200 EUR. Natuurlijk zijn hier wel niet de volleidge installatiekosten (schouw + plaatsing) inbegrepen. De kostprijs van de volledige installatie varieert naargelang de situatie, maar wordt vooraf duidelijk berekend door onze CV installateur.

De prijs verschilt ook voor een gas of mazout hoogrendementsketel. De kostprijs voor een mazouthoogrendementsketel is hoger dan bij een hoogrendementsketel op gas.

» Prijs offerte aanvragen voor een hoogrendementsketel

Wenst u meer info over de prijs van een hoogrendementsketel? En verkiest u bij voorkeur een CV installateur die u een prijsberekening maakt op maat van uw persoonlijke behoeftes en voorkeur?

Vul dan het offerteformulier in en ontvang gratis & vrijblijvend offertes voor hoogrendementsketels.

Met behulp van de antwoorden op de gestelde vragen zullen dan 3 geïnteresseerde installateurs uw (prijs) aanvraag voor de installatie van een hoogrendementsketel ontvangen, behandelen en opvolgen.

Nadien kiest u dan zelf uw gespecialiseerd installateur voor de op maat gemaakte hoogrendementsketel prijs.

» Vrijblijvende aanvraag prijsofferte hoogrendementsketel